Dark Light

За нас

Кои сме ние ?

Dimral Marketplace е водеща платформа за онлайн търговия в световен мащаб, разполагаща с разнообразни продукти във всички категории, която помага на хиляди търговци да увеличат продажбите си онлайн.

Иновации

Искаме да гарантираме на всички наши клиенти и търговци, че Dimral Marketplace е едно страхотно място за пазаруване и постоянно се променяме, за да направим празаруването още по-удобно и по-приятно.

Избор от над 5000 продукти

При нас ще намерите най-голямото разнообразие от хиляди продукти на водещи брандове и от всички топ пазари в сферата на модата, козметика, автомобили, електроника, детски играчки, стоки за дома и т.н.

Нашата стратегия

Платформата Dimral Marketplace свързва клиенти и търговци, като се стремим да бъдем от полза, както на купувачите така и на хората, които желаят да продават онлайн, като увеличаваме ценовата конкурентоспособност.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим най-доброто пазаруване на клиентите и страхотни бизнес възможности на търговците. Ние се фокусираме върху техните нужди и създаваме иновативни решения, в които бизнесът и технологията се обединяват.

История на Компанията

Нашата компания е основана през далечната 2015г. и бяхме малък магазин за търговия на едро, днес 5 години по-късно сме една от водещите платформи за електронна търговия в България и Европа и свързваме милиони търговци с хиляди лоялни клиенти.

Продавайте при Нас !

Ако сте търговци и желаете разширите вашата бизнес нисша, да увеличите вашите продажби или просто желаете да продавате в Dimral Marketplace, не се колебайте да станете част от нашето огромно семейство и да продавате в над 1000 категории.

Какво можем да направим за вас ?

Отделът за обслужване на клиенти ще отговори на вашите въпроси и ще ви съдейтва при решаването на възникнали проблеми.

Ние държим на високото качество и винаги се стремим да бъдем конкурентни на пазара, като помагаме на клиентите ни да направят правилният избор.

Изберете най-удобният за вас начин за експресна доставка, а ние от Dimral Marketplace ще се погрижим за всичко останало.

За нас е изключително важно нашите клиенти и партньори да бъдат уверени и спокойни при съвместната ни работа.

За нас най-голямото признание са доволните клиенти. Това ни насърчава да развиваме постоянно своите умения и да повишаваме качеството на нашите услуги.

SHOPPING CART

close
BGN Български лев
EUR Евро