Dark Light

Често Задавани Въпроси

Настоящото споразумение е последно променено на 18 февруари 2021 г.

Методи за доставка

Какви са методите за доставка?

Плащай в брой или чрез POS, при доставка, като използваш опцията за плащане „Наложен платеж“. Можеш да използваш този метод, ако общата стойност на твоите поръчки не надвишава 500 лв.

Как мога да върна продукт и при какви условия?

Върнатите стоки е необходимо да бъдат изпратени опаковани в твърда опаковка, за да се предотвратят щети. Данните трябва да са верни, така че обработката и плащането им да се извършват навреме.

Как да проследя поръчката си?

За да проследите поръчката, въведете номера на поръчката в полето по-долу и натиснете бутона “Проследяване”. Ще получите имейл за потвърждение.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не не е необходимо, но в твоя профил ще имаш постоянен контрол върху поръчките си: ще можеш да отложиш времето за доставка според твоите нужди.

Често Задавани Въпроси

Как да поръчам онлайн?

Добави желаните продукти в кошницата, влез в кошницата в горния десен ъгъл и завърши поръчката, като следваш стъпките там. Можеш да търсиш продукт директно в специалното поле за търсене, разглеждане на категориите продукти в показаното меню или в ежедневните колекции.

Мога ли да отворя колета при доставка?

Отварянето на колета при доставка е разрешено, ако колетът се достави чрез куриерската фирма Speedy.

Безплатен ли е транспортът?

За обемни поръчки, над 15 кг, можем да добави допълнителна такса за обработка, която може да варира в зависимост от теглото на пратката. Таксата включва допълнителни материали за защита и специален транспорт за големи и обемисти пратки.

Какво трябва да направя, когато получа пакета си?

Важно е след получаване на пакета да го проверите и да ни информирате в рамките на 48 часа за всяко несъответствие, за да разрешим проблема заедно.

SHOPPING CART

close
BGN Български лев
EUR Евро